tekstowa Memo polecane przez specjalistów
Szakemberek által javasolt

Az egészséges
gyermekláb
garanciája

 

Miért?
Bejelentkezés

Regisztráció / Elfelejtette a jelszavát?

Kedvezmények és promóciók
Próbálja ki QMED márkáinkat is!

Próbálja ki QMED márkáinkat is!

Kiváló minőségű memória habos párnák, fitnessz labdák, mozgásterápiás termékek

tovább
Irány a webshopba!

Irány a webshopba!

Látogassa meg viszonteladó partnereinket vagy rendeljen otthonából kényelmesen a webshopunk...

tovább

Szakvélemények

 

Minden szülő segíthet gyermekének a hibás funkciók kialakulásának megelőzésében, támasza lehet a szakembereknek.

A lapos talp, a lábboltozat hiánya szinte népbetegség méreteit ölti. Ezzel a problémával találkozik a szülő, a pedagógus, testnevelő tanár és az orvos. A megoldást itt is mint sok más területen a megelőzés adhatja. Ennek megvalósítására tartós és tudatos együttműködéstől remélhetünk eredményt.

A megelőzés illetve a kezelés legfontosabb része a tornán kívül a megfelelő lábbeli viselése.

A MEMO gyermek cipők egyedi tulajdonságai révén alkalmasak arra, hogy segítsék megteremteni az alapjait a kis gyermek lábak egész életen át tartó teherbíró képességének.

 

1. A diagnosztikai talp segít felhívni a szülők figyelmét a gyermekek lábfejlődésének figyelemmel kísérésére, a szakorvosi ellenőrzés szükségességére.

2. A lábbeli a gyerek aktuális adottságai alapján testre szabható: az alacsony szárú szabadabb bokamozgást enged, míg a magas szárú a bokát is tartja, a kétféle betét pedig további segítséget jelent, ha a sarokcsont/bokacsont helyzete vagy a hosszanti boltozat korrekcióra szorul.

3. A rendkívül erős sarokkéreg a belső oldalon egyedülálló módon hosszan előre van vezetve, megakadályozva a bokacsont bedőlését. Minden cipő belülről bőrrel bélelt és párnázott a maximális kényelemért.

4. A cipő talpa rugalmas, támogatva a láb helyes gördítését.

5. A modellek divatosak és kiváló minőségűek, hogy a gyerekek szívesen és sokáig viseljék.

Dr. Kovács Jolán
ortopéd szakorvos,
rendelésvezető főorvos GYÓGYÍR XI. Egészségügyi Szolgáltató
A nagysikerű “LÁBTORNA- kicsiknek, nagyoknak, nem csak lúdtalpasoknak” c. könyv írója


 

  • A MEMO márka cipői megkapták a Gyermekegészségügy Központ 78/BDC/2008 sz. Pozitív Szakvéleményét (Centrum Zdrowia Dziecka nr 78/DBC/2008). Vizsgálatnak vetették alá a Memo cipő modelleket, melyeket Anna Łukaszewska – gyermekgyógyász, rehabilitációs szakorvos, a Gyermekegészségi Központi Intézete keretén belül működő Pediátriai Rehabilitációs Klinika Vezető szakembere értékelt.

    A kiadott szakvélemény megerősíti, a Memo diagnosztikai rendszernek alávetett Memo cipők előnyösen hatnak az egészséges gyermekek talp fejlődésére valamint a funkcionális hibákkal rendelkező gyermekek esetében korrigálják a hibákat és megkönnyítik a rehabilitációt. Segítenek a neurológiai betegséggel küszködő gyermekek felállásában és járni tanulásában.

    Az „Pozitív szakvélemény” („Pozytywna opinia”) logóval ellátott cipők, a gyermekek részére gyártott legjobb termékek, melyeket orvos, dietetikus és rehabilitációs szakemberek véleményeztek. A Gyermek-egészségügyi Központ a legnagyobb és legkorszerűbb gyermekkórház valamint kutató-fejlesztő központ Lengyelországban. Kutató, szakértői, véleményező és tanácsadó feladatokat lát el a gyártók, forgalmazók, valamint a csecsemők és gyermekek részére szánt termékek biztonságát értékelő és felügyelő intézmények számára. A csecsemők és gyermekek számára előállított termékek, tárgyak és felszerelések véleményezése a CZD (Gyermek-egészségügyi Központ) intézeti alapszabályában meghatározott feladata. Az intézetben  véleményezik a csecsemők és gyermekek részére szánt termékeket. Minden vizsgálatot a gazdagon felszerelt diagnosztikai laboratóriumban, magas szinten kiképzett szakember gárda végzi.

 

  • A Memo rendszer a gyermekgyógyász és ortopédus körökben ismert. Alkalmazása különösen ajánlott a hibák kialakulásának megelőzésére és a már kialakult betegségek korrigálására. A Memo lábbelik  használatának előnyös hatását megerősítik a 2010-ben végzett vizsgálatok is. A vizsgálat részletei megtekinthetők a Legfrissebb hírek fül alatt. 

vissza az előző oldalra

© 2011 MEMOINFO.PL ALL RIGHTS RESERVED MDH WŁAŚCICIEL MARKI MEMO
Hírlevél