Szakemberek által javasolt

Az egészséges
gyermekláb
garanciája

 

Miért?

Qmed Egyensúlyozó korong szett (3db)

vissza
 
Új értékelés 2.3
QMED EGYENSÚLYOZÓ KORONG SZETT (3DB)

A QMED Egyensúlyozó korong szett 3 darab egyensúlyozó korongot foglal magában, melyeket az egyensúly és az izomerő fejlesztésére terveztünk. A termékek megkönnyítik több gyakorlat végzését, mint például a felülések, fekvőtámaszok és a dinamikus nyújtás. A korongokat egymás mellé helyezve különleges „egészségutat” képezhetünk, melyen végighaladva olyan idegi-mozgásszervi gyakorlatot végzünk, mely fejleszti a proprioceptív képességünket. A QMED Egyensúlyozó korongok segítségével koordinációs, nyújtó és szökellő gyakorlatokat is végezhetünk, mindenki a saját edzettségi szintjéhez mérten.A korong szett állandó használata segíti a háti és hasi izomcsoportok tónusfejlesztését és segít megelőzni az alsó végtagok esetleges sérüléseit. A korongok formájának és színeinek köszönhetően a termék nem csak az izmokat stimulálja, hanem a neuromuszkuláris rendszert is, így karbantartható az egyensúly érzék és a vizuális memória is.

MEMO_HU/QMED/ANKLE_3D_LR.jpg

Ellenjavallatok: gyakorlatok végzése közben jelentkező fájdalom esetén; közvetlen csonttörés vagy ficam után; folyamatban lévő csontösszenövés esetén; az ízületek, vagy az ízületet körbevevő szövetek gyulladása esetén.

 

FIGYELEM! Ortosztatikus hipotenzióban (vérnyomás csökkenés), vagy egyensúlyhiányban szenvedő, illetve mentálisan visszamaradott betegek csak gyógytornász felügyelete és jelenléte mellett végezzék a korongokon a gyakorlatokat.

Szín / Oldaliság választása
Mennyiség
Válasszon méretet Átm.: 28CM
Raktáron Bruttó ár 5290.00 Ft

Hozzászólok

Ehez a termékhez még senki nem szólt hozzá

Hozzászólások

Szerző
Hozzászólás
© 2011 MEMOINFO.PL ALL RIGHTS RESERVED MDH WŁAŚCICIEL MARKI MEMO
Hírlevél