tekstowa Rendelés módosítása, lemondása
Szakemberek által javasolt

Az egészséges
gyermekláb
garanciája

 

Miért?

Rendelés módosítása

Rendelés módosítása, lemondása

Miután az e-mail fiókjába megérkezett az automatikus Rendelés Visszaigazolás, Ön már a webshop felületén keresztül nem tudja lemondani a rendelését. Azonban a megrendelés visszavonása a futárszolgálat részére történő átadás előtt még lehetséges, amennyiben ezt írásban jelzi részünkre az Ügyfélszolgálat elérhetőségein. A rendelések átfutási ideje általában 2 nap, tehát ha a rendelés feladása után 2 munkanapon belül szeretné lemondani a rendelését, akkor mindenképp javasoljuk, hogy először érdeklődjön Ügyfélszolgálatunk telefonos elérhetőségein a rendelés állapotáról, majd utána írásban nyújtsa be a módosítási kérelmét.

Amennyiben valami oknál fogva a rendelés csak egy részét szeretné lemondani, akkor a rendelés leadása után 2 munkanapon belül ezt nagy valószínűséggel, Ügyfélszolgálatunkkal egyeztetve még megteheti. Ebben az esetben kérjük hívjon minket a lehető leghamarabb az Ügyfélszolgálat telefonszámán, hogy a rendelés állapotáról információt tudjunk Önnek adni, majd ezt követően e-mail-en is legyen kedves visszaigazolni a rendelés módosítási kérelmét.  

Ha esetleg a megrendelni kívánt méretet szeretné módosítani, úgy kérjük a fentiek szerint járjon el: mindenképp és minél előbb lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálatunkkal.

 

vissza az előző oldalra

© 2011 MEMOINFO.PL ALL RIGHTS RESERVED MDH WŁAŚCICIEL MARKI MEMO
Hírlevél