0

Állati kollekció

Kobi Levi egy világszínvonalú cipő designer, aki a MEMO gyermekcipők Állati Jó szandál kollekcióját is tervezte. Hordható műalkotásait megcsodálhattuk már Lady Gaga, Whoopi Goldberg, Fergie és más hírességek lábán is. Az olasz Vogue magazin szerint az általa tervezett cipőkre önálló művészi alkotásként is tekinthetünk.

És mit mondott Kobi Levi a MEMO új, Állati Jó  kollekciójáról?

„Nagyon örültem a felkérésnek, hogy gyerekek számára tervezzek cipőket! Az első pillanattól kezdve jó mókának tűnt a feladat, de amikor megtudtam, hogy a MEMO cipők járáskép ellenőrző és javító funkcióval is rendelkeznek, csak még inkább izgatott lettem. Láttam gyerekeket a cipő kreációimban bemutatókon és azt is, hogy mennyire érdeklik őket azok a minták, melyeket ők is megértenek és felismernek. Engem gyerekkoromban és még a mai napig is inspirálnak az állatok, ezért természetes volt számomra, hogy emlősök inspirálta szandálokat tervezzek. Remélem a gyerekek szeretni fogják.”

Rendezés:

Hírlevél feliratkozás

Rólunk

MEMO figyel gyermekeink lábának egészséges fejlődésére. A MEMO kiemelten jó minőségű gyermek lábbeli, a gyerkőcöknek legmegfelelőbb természetes anyagokból, klasszikus stílusban készülnek. A termékcsalád egyedülálló tulajdonsága a talpon található diagnosztikai rendszer. A leggyakrabban előforduló testtartási problémák megelőzésére.

Cím: 2000 Szentendre, Kalászi út 3

Tel: 06-26-886-288

Fax: 06-1-700-1721

Email: info@memoinfo.hu

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz